Categorii

Newsletter

http://bijuteriipretioase.com/img/p/2/6/2/262-thickbox_default.jpg Afisare la marime maxima

Colier acvamarine

Colier modular din acvamarine fatetate neregulat aprox. 11/6mm, claritate SI, natural, netratat in nici un fel, in montaj placat cu aur si tratat impotriva oxidarii.

Inchizatoare si accesorii: Argint 925 placat cu aur.

Lungime: 48 cm

UNICAT !

Detalii

C 48

Disponibilitate: Acest produs nu mai este în stoc


Anunță-mă când este disponibil

420,00 lei

Adaugă în coş

» Adaugă la lista de dorințe

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 42 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 42 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 8,40 lei.


30 alte produse din aceași categorie:

Înapoi
Înainte

Acvamarin:

INFORMAȚII:
Denumirea: provine de la "aqua marin", latinescul pentru "apa mării".
Descriere:
 este o varietate de beril (din aceeași clasă cu smaraldul) de culoare bleu-ciel diafan, ce aduce aminte de apa mării, motiv pentru care mai este denumit și Beril nobil.
Duritate: 7,5 - 8 (din 10)
Luciu: sticlos, translucid până la transparent.
Formula chimică: Be 3
Al 2(SiO 3) 6i(Fe 2+)
Culori: incolor, alb, verzui, verde, galben, roz, roz-galbui. Cele transparente sunt de calitate superioară. Unele sunt tratate termic pentru a se înlătura culoarea galbenă. Culoarea devine mai fadă în lumina directă a soarelui. Culoarea este dictată de conținutul de fier din silicați. Cele mai valoroase exemplare de acvamarin sunt cele perfect transparente de o nuanță cât mai deschisă de bleu-ciel.
Legenda: Navigatorii au considerat Acvamarinul o piatră a mării. În vechime se spunea că este o piatră a curajului, care proteja călătorii pe apă, ca să se întoarcă în siguranță acasă după voiaje lungi. Există legende din vremea Imperiului Roman care spun că împăratul Nero purta ochelari din Acvamarin transparent. Cel mai mare Acvamarin a fost descoperit în Brazilia în 1910, în greutate de 110kg, 520.000 carate, de o transparență perfectă.
Important: este fragil, poate fi confundat cu Topazul bleu (numit Acvamarinul Brazilian), Zirconiul albastru (numit Acvamarinul de Siam), Spinelul albastru (numit Acvamarinul Sintetic), Safirul, Apatitul, Turmalina sau Sticla. 
Îngrijire: este indicat să fie purificat periodic sub jet de apă călduță și încărcat pentru scurt timp la soarele de dimineață sau înainte de apus. Trebuie evitată purificarea prin expunere îndelungată la soare (își poate schimba culoarea).

PIATRĂ RECOMANDATĂ PENTRU:
ZODIILE: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Balantă, Scorpion, Vărsător, Pești.
LUNA DE NAȘTERE: Ianuarie, Martie, Octombrie.
TALISMAN NOROCOS: pentru Gemeni, Scorpion, Săgetător, Vărsător.
ENERGIE SPECIFICĂ: Yin, receptivă, feminină.
ELEMENT SPECIFIC: apa.
PLANETE ASOCIATE: Luna.
NUMĂR ASOCIAT: 1.
PIATRĂ SPECIFICĂ NUMELUI: Marin, Marina, Marinela.
ANIVERSARE: se oferă la aniversarea a 16 și 19 ani de la căsătorie.
CHAKRE: 4, 5.
POLARITATE: Yin.
SCOPURI PRINCIPALE: pace, curaj, aptitudini parapsihice, purificare.
PROFESII: relații publice, artiști, servicii umanitare, preocupări spirituale, bănci, medici, profesori, cercetare, turism, navigatori, marinari, industria filmului.


EFECTELE ASUPRA PURTĂTORULUI:
Asigură protecție: protejează pe timpul călătoriilor pe apă sau în aer, protejează împotriva înecului.
Ajută: la înțelegerea situațiilor complicate și recunoașterea adevărului, împăcare în cuplurile separate, legarea de noi cunoștințe.
Amplifică: trezirea spirituală, facilitează accesul spre divinitate (bun pentru rugăciune și meditație), calitățile psihice, fluxul comunicațional (conversații mai usoare), relațiile inter-umane, comunicativitatea verbală, creativitatea, auto-cunoasterea, încrederea, flexibilitatea, puterea aurei.
Reduce: teama, fobiile, coșmarurile, anxietatea, depresia, frica, agitația, tracul (recomandat actorilor, oratorilor etc)
Aduce: calm, relaxare, pace, energie, stimulant, frumusețea, bucurie, autoritate comunicării.
Alte calități: păstrează spiritul tânăr, atrage atenția celorlalți asupra purtătorului, deschide latura umanitară (pentru a veni în ajutorul celor care au nevoie de un sprijin), trebuie purtat în perioade de mare suferință.
Efecte asupra sănătății: puternic rol protector pentru sănătate, reduce durerea, retenția de lichide, echilibrează hormonal, ajută la eliberarea de dependențe periculoase (medicamente de exemplu), benefic pentru timus, ficat, stomac, sistemul imunitar, rinichi, tiroidă, splină, inimă, ochi, dinți, urechi, benefic în caz de alergii respiratorii, bronșite, tuse, dureri dentare, acnee, alergii, migrene, hipotiroidism, oreion, inflamații, previne pierderile de sarcină, se poate crea elixir pentru sănătate (o piatră de acvamarin ținută în apă) sau poate fi plasat peste ochi, purtat sau așezat la gât, ajută la vindecarea bolilor de gât.

sursa:http://www.energiacristalelor.ro/acvamarin.html#.Ud0Cvj4pazg

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți recenzia

Colier acvamarine

Colier acvamarine

Colier modular din acvamarine fatetate neregulat aprox. 11/6mm, claritate SI, natural, netratat in nici un fel, in montaj placat cu aur si tratat impotriva oxidarii.

Inchizatoare si accesorii: Argint 925 placat cu aur.

Lungime: 48 cm

UNICAT !

Scrieți recenzia

New products

» No new products at this time

Contactați-ne

Suntem disponibili 24/7

Telefon:+40723225564

Apelați-ne