Categorii

Newsletter

http://bijuteriipretioase.com/img/p/1/9/9/199-thickbox_default.jpg Afisare la marime maxima

Colier zoisit

 Colier fin din zoisite fatetate de 3mm in montaj Argint925 placat cu aur de 14k.

Pietrele au o fatetare excelenta.

Lungime: 48cm

 

Detalii

C31

Disponibilitate: Acest produs nu mai este în stoc


Anunță-mă când este disponibil

380,00 lei

Adaugă în coş

» Adaugă la lista de dorințe

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 38 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 38 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 7,60 lei.


30 alte produse din aceași categorie:

Înapoi
Înainte

Este o piatră cu un puternic rol protector în toate planurile. Este un cristal care acționează lent și poate fi, prin urmare, purtat pentru perioade lungi de timp.
Transformă
 negativitatea în energie pozitivă, crește energia fizică și ameliorează letargia, sporește rezistența la procesele mentale facilitând astfel progresul în atingerea obiectivelor purtătorului. Energizează chakrele și curăță câmpul auric.
Sporește încrederea în bunătatea oamenilor, în Univers în general. Ajută utilizatorul să își mențină individualitatea și în același timp să poată interacționa cu cei din jurul lui.
Ajută la manifestarea propriei personalități evidențiind calitățile unice proprii fiecărei persoane. Ajută  astfel utilizatorul să iasă din anonimat, să fie remarcat din mulțime.
Zoisitul are un puternic efect detoxifiant.
Stimulează fertilitatea, atât pentru femei cât și pentru bărbați și ajută la vindecarea bolilor legate de testicule și ovare. 
Foarte bun pentru meditație și concentrare. Conținutul de Rubin în matricea de Zoisit creează o combinație energetică de pietre care ajută la atingerea și menținerea stării de transă, stimulează procesele mentale și amplifică puternic at talentele mentale (creativitatea) cât și cele psihice (telepatia).
Folosită în timpul meditației pe cel de Al Treilea Ochi (6) poate aduce viziuni. Energizează Chakra Coroană (7).
Reduce stresul și menține echilibrul. Energiile calme și armonioase pe care aceată piatră le degajă încetinesc pulsul și stabilizează bătăile inimii reducând astfel starea de agitație și consolidând inima.
Protejează organismul împotriva infecțiilor, atât virale cât mai ales cele bacteriene. Reduce inflamațiile. Este indicat a fi folosită în perioade de convalescență, după orice fel de boală, sau după perioade îndelungate de stres datorită faptului că stimulează glandele suprarenale.

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți recenzia

Colier zoisit

Colier zoisit

 Colier fin din zoisite fatetate de 3mm in montaj Argint925 placat cu aur de 14k.

Pietrele au o fatetare excelenta.

Lungime: 48cm

 

Scrieți recenzia

New products

» No new products at this time

Contactați-ne

Suntem disponibili 24/7

Telefon:+40723225564

Apelați-ne