Categorii

Newsletter

http://bijuteriipretioase.com/img/p/3/8/3/383-thickbox_default.jpg Afisare la marime maxima

Cercei crisopraz

Cercei crisopraz, grad AAA in montaj Gold filled( contine 1/20 aur de 14k , secomporta si se intretine exact ca si aurul solid).

Tortite: Gold filled.

Lungime totala: 5,5 cm

UNICAT !

Detalii

CE 28

Disponibilitate: Acest produs nu mai este în stoc


Anunță-mă când este disponibil

350,00 lei

Adaugă în coş

» Adaugă la lista de dorințe

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 35 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 35 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 7,00 lei.


29 alte produse din aceași categorie:

Înapoi
Înainte

CRISOPRAZ :
Denumire: provine din cuvintele grecești "chrysos" care înseamnă aur și "prason" care înseamnă praz sau floare. Grecii i-au dat acest nume datorită prezenței unor picături aurii în conținutul pietrei.
Descriere: reprezintă o varietate de calcedonie care are în componență oxid de nichel, aparține grupului de cuarț și este una dintre cele mai valoroase varietăți de calcedonie.
Culoare: opac, de la măr verde până la galben, uneori verde-albastru. Cele mai multe pietre verzi își datorează culoarea conținutului de crom sau vanadiu, chrysopras-ul are această nuanță frumoasă datorită conținutului de nichel. Culoarea sa delicată pălește în lumina soarelui sau la caldură.
Duritate: 7 (din 10)
Sistem de cristal: trigonal 
criptocristalin (adică este compus din cristale atât de fine încât nu pot fi identificate ca particule distincte la o mărire normală).
Formula chimică: SiO2
i(garnierit).
Luciu: mat.
Notă: poate fi usor confundat cu jadul (mai este numit Jad Australian).
Legenda: în secolul al XIX-lea se credea că un astfel de cristal, ținut în gură, poate produce invizibilitatea. Era considerat piatra victoriei. În Egipt această piatră a fost folosită în magia neagră ca protecție și chiar ajutor în vindecarea ciumei. Grecii antici au apreciat foarte mult varietatea de culoare galben-aurie și credeau că ajută pe cei cu temperament impulsiv și pe cei depresivi. În Evul Mediu, Frederic Cel Mare considera că acest cristal reprezintă cea mai valoroasă piatră prețioasă. O veche legendă românească spune că deținătorul unei astfel de pietre avea capacitatea de a înțelege limbajul șopârlelor. Sunt întâlnite în depozite în Australia, Brazilia, India, Munții Ural, S.U.A. și Africa de Sud.
Îngrijire: se curață sub jet de apă călduță o dată la două săptămâni și se încarcă peste noapte într-un grup de cristale de stâncă.

PIATRĂ RECOMANDATĂ PENTRU:
ZODIILE:
 Gemeni, Rac, Balanță, Fecioară, Săgetător, Capricorn.
LUNA DE NAȘTERE: Mai, Decembrie.
TALISMAN NOROCOS: -
ZIUA DE NAȘTERE: -
ANUL NAȘTERII: -
PLANETA GUVERNATOARE SAU DOMINANTĂ : Mercur, Venus.
INFLUENȚA NUMEROLOGICĂ: pentru cei născuți sub influența numărului 3.
ANIVERSARE: -
CHAKRE: 4, 5
ALTELE: -

EFECTELE ASUPRA PURTĂTORULUI:
Piatră a succesului financiar, atrage norocul la bani.
Ajută: la acceptarea propriei persoane și a celor din jur, la depășirea eșecurilor sentimentale, la găsirea sufletului pereche și a iubirii absolute, în cazuri de gelozie.
Scade: emoțiile negative, frica, invidia, supărarea, depresia, egoismul, aroganța, furia sau depresia, sentimentul de inferioritate sau superioritate, dezechilibrele sexuale.
Aduce: bani, noroc, fericire, prosperitate, bucurie de a trăi, relaxare.
Îmbunătățește: comunicarea, ajutândul pe purtătorul pietrei să se exprime cu convingere.
Recomandabil: în cazuri de cancer.
Mărește: echilibrul mental, capacitatea de adaptare, toleranța, bunătatea, creativitatea, simtul umorului, spiritualitatea, entuziasmul, dragostea universală, fidelitatea.
Sporește: interesul pentru literatură, inspirația în cazul artiștilor.
Benefic: pentru fertilitate (recomandabil femeilor care doresc să rămână însărcinate), organe sexuale, sistemul nervos, ochi, văz, scade febra, bun în cazuri de boli de piele, infecții fungice, reduce inflamațiile, bun pentru dureri reumatice.
Accelerează vindecarea rănilor de orice tip.
Protejează: împotriva energiilor și gândurilor negative.

Conferă: o stare bună de sănătate, are efect de purificare și calmare asupra organismului, bun pentru detoxifierea organismului.

sursa:http://www.energiacristalelor.ro/chrysopras.html

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți recenzia

Cercei crisopraz

Cercei crisopraz

Cercei crisopraz, grad AAA in montaj Gold filled( contine 1/20 aur de 14k , secomporta si se intretine exact ca si aurul solid).

Tortite: Gold filled.

Lungime totala: 5,5 cm

UNICAT !

Scrieți recenzia

New products

» No new products at this time

Contactați-ne

Suntem disponibili 24/7

Telefon:+40723225564

Apelați-ne