Categorii

Newsletter

Magazinul online www.BijuteriiPretioase.com este administrat de CIP SOLUTIONS EOOD. Suntem pe piata bijuteriilor si accesoriilor pentru barbati si femei acoperind prin reteaua noastra de distributie intreaga tara . Bijuteriile pe care le comercializam si pe care le veti putea admira si cumpara in magazinul nostru online sunt importate de la mari producatori din toata lumea . Avem o colaborare directa cu furnizori din : Italia , Thailanda, Turcia , Polonia, Mexic , Germania , Hong Kong , China, Brazilia , Franta , India , Finlanda , SUA . Toate produsele pe care le cumparam de la acesti furnizori sunt atent alese in asa fel incat , nu doar sa respecte standardele inalte de calitate pe care le cerem dar si trendul modei atat pentru anul in curs cat si pentru sezonul in care le vindem . Prin urmare , va invitam in magazinul nostru online pentru admira cele mai frumoase bijuterii , pentru a ramane la curent cu trendul modei , pentru a cumpara la cele mai bune preturi . Magazinul online www.BijuteriiPretioase.com a fost creeat din dorinta noastra de a face disponibila oferta noastra de bijuterii , care este formata din peste 100.000 ( o suta de mii ) de modele tuturor clientilor din Romania , in orice zi a saptamanii, la orice ora din zi . Suntem cei mai mari distribuitori de bijuterii din Romania , avem cea mai mare colectie de bijuterii si , foarte important , in acest magazin online veti gasi cele mai bune preturi in comparatie cu orice alt magazin online sau centru comercial . De asemenea bijuteriile din argint sau cele placate cu aur pe care le veti gasi in magazinul nostru au cea mai buna calitate posibila pentru acest tip de produse . Stocul nostru de marfa este foarte mare , la fel si diversitatea lui . Saptamanal , in stocul nostru apar noi modele , prin urmare ne face placere sa va invitam sa vizitati magazinul nostru online cat mai des pentru a vedea noile modele postate . Frecventa cu care vom posta noi modele va fi aproape zilnica . Nu uitati sa va abonati la newsletter pentru a fi informati , la timp , de noile modele si noile promotii . 

Chiar daca fiecare dintre furnizorii nostrii respecta atat standardele internationale de calitate cat si standardele impuse de noi la fiecare comanda , noi , verificam fiecare bijuterie in parte inainte de a o impacheta si a o trimite clientilor nostrii . Puteti fi siguri ca , de fiecare data veti primi exact produsul din poza , exact marimea/lungimea aleasa , cu toate atributele din descrierea produsului . 
Seriozitatea este foarte importanta pentru noi, pentru ca in acest fel am reusit ca in cativa ani sa devenim cea mai puternica firma de distributie din Romania . 
Fiecare client este la fel de important pentru noi indiferent de frecventa cu care cumpara sau cantitatea pe care o cumpara . Este adevarat ca vom avea reduceri mai mari sau mai mici in functie de cantitate si valoare dar nu exista reguli diferite pentru tratarea unui client care cumpara un produs de 30 de lei sau un client care cumpara de 1000 de lei . Pentru acest motiv avem o limita de comanda simbolica de doar 30 de lei , puteti cumpara unul sau mai multe produse , indiferent de pretul lor , urmand sa va onoram comanda in cel mai scurt timp si cu maxim profesionalism . 

In sectiunea CUM CUMPAR veti gasi toate detaliile legate de procesul de cumparare, livrare , garantie si asistenta . Tot aici veti gasi numerele de telefon la care va stam la dispozitie , adresele de e-mail la care ne puteti scrie , adresa la care ne puteti gasi si, nu in ultimul rand , adresa de e-mail monitorizata de chiar proprietarii firmei CIP SOLUTIONS EOOD unde ne puteti scrie orice dorinta , nelamurire sau reclamatie aveti . Aceasta adresa de e-mail este controlata si monitorizata exclusiv de proprietarii firmei , prin urmare puteti fi convinsi ca fiecare dintre dv. va fi tratat ca cel mai important client . 
Va invitam sa va bucurati de cea mai mare colectie de bijuterii din argint , fie ca sunt bijuterii din argint simplu , argint cu zirconiu , argint cu pietre pretioase si semipretioase, argint cu cauciuc si altele . De asemenea ne face placere sa va oferim intreaga gama de modele de bijuterii placate cu aur unde , de asemenea , veti gasi toate modelele si combinatiile posibile de bijuterii cu pietre , fara pietre , cu pietre pretioase si multe altele . Calitatea serviciilor noastre si calitatea produselor noastre sunt si vor fi ireprosabile , in caz contrar , va rugam sa ne contactati si vom rezolva orice problema doar in avantajul dv . 


New products

» No new products at this time

Contactați-ne

Suntem disponibili 24/7

Telefon:+40723225564

Apelați-ne