Despre noi:


 Inainte de toate suntem mari iubitori de pietre naturale, de valoare si frumusete. 
Conceputul:
Totul a plecat de la pasiunea pentru pietre rare si pretioase. Bijuteriile noastre au fost realizate ca o modalitate de purtare a acestor pietre si nu invers. Exista pietre naturale a caror frumusete nu poate fi egalata in natura sau in lucrurile realizate de om.Un smarald natural cu "gota de aceite", oricat de mic ar fi acesta, te hipnotizeaza. Crisoprazul si sugilit-ul au una dintre cele mai puternice saturatii de culori posibile si nu seamana cu nimic altceva. 
Despre pietre:
Bijuteriile noastre au in primul rand valoare datorita pietrelor. Alegem cele mai frumoase si calitative pietre naturale la preturi acceptabile. Incercam pe cat posibil sa lucram cu pietre netratate. Daca pietrele dintr-o bijuterie sunt tratate, vom mentiona acest lucru.
Atentionare despre pietrele pretioase: Safire, smaralde, rubine: In incercarea de a achizitiona pietre pretioase am descoperit ca 90% din aceste pietre, la calitate comerciala, sunt incalzite intr-o baie de ulei colorata si nu au nici o valoare ca si piatra pretioasa.La fel, este posibil ca aceste pietre sa fie corund sau beryl mai degraba decat rubine, safire sau smaralde. 
Am facut eforturi considerabile sa achizitionam pietre de calitate, netratate: smaralde de Columbia, Zambia, safire si rubin. Poate nu au culori atat de tipatoare, dar va garantam valoarea lor in timp.
Despre montaj:
Folosim materiale de cea mai buna calitate si ne preocupam necontenit sa imbunatatim acest aspect. Toate materialele folosite sunt testate inainte de noi.
Sarma placata cu aur, tratata prin polimerizare este elastica, rezistenta in conditii de buna pastrare, pana la 5 ani.
Test:La purtare continua(zi si noapte), dupa 6 luni prezinta foarte mici semne de uzura.
Rezistenta medie la umiditate.
Test: Au fost periodic intoduse in apa,dupa 6 luni prezinta foarte mici semne de uzura.
 Precautii: compusi chimici,compusi pe baza de alcool (parfumuri, creme), mediu salin(apa de mare), ph acid.
Argint 925/ Argint 925 placat cu aur(vermeil)
Desi argintul are notorietate in ceea ce priveste rezistenta este posibila oxidarea (innegrire, inrosire) dupa un anumit timp. Folosim sarme elastice.
Test: Argint 925, sarma si accesorii, in conditii de buna purtare si reconditionare periodica cu solutii adecvate se pastreaza perfect dupa 5 ani.
Sarma vermeil este elastica si poate prezenta dupa un anumit timp semne de oxidare.
Accesoriile vermeil nu prezinta semne de uzura dupa 6 luni.
Precautii: compusi chimici,compusi pe baza de alcool (parfumuri, creme), mediu salin(apa de mare), ph acid.
Gold Filled
La noi in tara nu este foarte cunoscut acest material, dar majoritatea bijuteriilor de categorie  "middle lux" sunt realizate din Gold filled. Aceste produse contin 1/20 aur de 14-24k si sunt fabricate astfel incat sa arate si sa se comporte, in conditii optime de pastrare, precum aurul, pentru o perioada de 10-15 ani.
Rezistenta excelenta la umiditate.
Precautii: compusi chimici,compusi pe baza de alcool (parfumuri, creme), mediu salin(apa de mare), ph acid.
Aur de 14k
Folosim sarma foarte fina si elastica.
Aurul este un metal moale si este posibila ruperea sarmei. Precautie la manipulare. 
Despre bijuterii:
Toate bijuteriile sunt lucrate manual, dupa un design propriu.
Bijuterii customizate:
Suntem extrem de flexibili la sugestii. Daca doriti un anumit model de bijuterie, cu alte pietre decat cele existente va rugam sa va consultati  cu designer-ul nostru. Vom face tot posibilul sa aveti bijuteria dorita.
De asemenea, oferim consultata despre pietre.
Va multumim pentru timpul petrecut alaturi de noi!
Echipa Bijuterii Pretioase